pondělí 24. září 2007

Zkrocení zlé ženy (René)


Říkal jsem si že VyVolené 3 nebudu moc komentovat, jelikož k tomuto jsou někteří povolanější. Ovšem člověk míní, štáb TV Prima mění.

Etudu René s hasícím přístrojem plno z Vás vidělo. Dělat zábavu za pomocí práškového hasícího přistroje, těsně před přenosem není úplně ono. Zvláště když pak hrozí, vynadání od Terezky že teda oni se s tím přenosem dělají a René to kazí.

Jak je vidno, René má průšvih. A zdálo by se, že i vlastní vinou. Pozorní diváci upozorňují na nesrovnalosti. Diskutér pod článkem z Blesku píše,

Když si přečtete sobotní zprávy z vily, je tam napsáno, že René dostala ráno od štábu úkol: Zrušit nudu. Všechny způsoby dovoleny." Je mi jasný, že nikoho ze štábu nenapadlo, že René použije tento způsob "zábavy", ale vadí mi, že se nikde nemluví ani nepíše o tom, že to byl úkol a vypadá to, že René začala dělat kraviny sama od sebe.. Navíc lidem kolem kamer muselo být jasný, co chystá a nikdo nezakročil.V tomhle případě bych to všechno na René neházela. (Ale jinak ji taky nemusím, a to její halekání je příšerný...)


Když něco vypadá jako kachna, chodí jako kachna bude to kachna. I když je René praštěná nejméně Nuselským mostem, tak tohle drobátko podcenil štáb. Jejich stížnosti na zničení kamer jsou dojemné ale pláčou na špatném hrobě. Měli by si dávat pozor k čemu VyVolené navádí.

Žádné komentáře: