úterý 19. února 2008

Trocha špíny z Ameriky


Je jisté, že o poprask se za mořem zasluhují stále stejné firmy. Občas se k nim přidá někdo z jejich rodiny, ale jinak to celé zvládnou sami samotinké.

První je samozřejmě Paris Hilton. Slavila narozky a rozhodla se, že přítomné obšťastní tím co umí nejlépe a to je svlékání se. Obávám se, že možná ani nic jiného neumí. Inu chce se to umět narodit. Přesto měla prý i trochu strach, aby se neztrapnila. Povedlo se, ti co to viděli tvrdí, že víc sexy je pštros. Lepší je se jenom trochu ztřískat.







V tom je údajně přebornice další kandidátka. Milá sestřička Britney Spears. Jamie Lynn prý, nehledě na věk, je už zkušená konzumentka alkoholu. Prý pije dokud není na krupici a nikdy nekončí dřív. Z toho pak vycházejí další komické situace jako, že požádala o sex kluka na party se slovy, že je to v pohodě, že už těhotná je, takže další těhotenství nehrozí.Blahoslaveni buď chudí duchem.

Poslední na seznamu je Lindsay Lohan. Co myslíte, že děla? Dala se na jeptišku. Šokovaní? Taky bych byl ale kecám. Ne, vrátila se z odvykací kůry, vzala do ruky láhev s vodkou a jede se vesele dál. Jo a pak když je v ráži, tak stačí aby člověk byl zhruba mužského pohlaví a máte postelovou scénu zajištěnou.

Jak říkám, všecko jsou to milé, inteligentní slečny. Radost pohledět.

Žádné komentáře: