sobota 13. září 2008

Dobrý výběr pane Menzel


A tím myslím vaší manželku. Poslední incident, kdy se šla prát s novináři a odvolávala se na to, že je dáma. Chápu, že focení od bulvárních novinářů není nic příjemného, ale je to jen druhá stránka toho co ona přijala za své, tedy slávu jména Menzel.

Evidentně umí být jen dáma když se daří. Chodit na rauty a tvařit se jako celebrita, mít všude dveře otevřené, protože paní Menzelová. Myslíte si, že by s Váma jako se slečnou Kelymanovou dělal někdo rozhovor? Že někoho zajímate? Ne, nezajímate. Tak se nerozčilujte, když přijde i odvracená stránka věci. Ostatně na které sama usilovně pracujete s panem Brabcem.

Pan Brabec je také velký myslitel. Slova o morálně prohnilých novinářích mě hluboce zasáhla a hodlám jim věnovat plnou pikosekundu svého času. Pan Brabec si zřejmě také neuvědomuje, že ač ho pánové omezují, tak nemuže on je omezovat v pohybu. Ta finta s nabouráním nebyla špatná, ale chtělo to dotáhnout více. Co je nějaká pokuta proti ztrestání morálně prohnilých novinářů.

Pokud si chcete být za dámu, je třeba umět snášet i ustrky. Pokud chcete aby Vám dali pokoj, zajistěte, aby neměli o čem psát. Například řekněte pravdu.

Drsné co?

Ostatně tito dva se znají docela dlouho. Menzlová produkovala pro Brabce výstavu jeho fotografií. Má také produkovat Brabcův film Odchazení. Je tedy možné, že přitom došlo k většímu sblížení a nebo jsou prostě dobří známí a Menzlová tězce nese to že Menzel je prostě děvkař a vždycky byl, a chodí tak za Brabcem se pouze utěšovat.

Buď jak buď jisté je jedno - ústup ze slávy. Vždyť měla dáma instantní úspěch, hlavně mezi umělci. A teď ? No zbyl ji Brabec, ale to žádněj Felini není. Život umí být pěkná děvka.

Žádné komentáře: