čtvrtek 25. října 2007

Pink a drahý pane prezidente


Zpěvačka Pink se vždy stylizovala do role drsné holky, nyní se pustila i do protest songu.V písni Dear Mr.President obviňuje prezidenta Bushe ze všeho možného včetně braní drog. Ostatně podívejte se na to a posuďte.




Je to fakt směšné, Pink na jednu stranu nazpívá píseň Stupid girls a na druhou stranu se hrdě hlásí k takovéhle slátanině. Zvláště ta část o těžké práci je dojemná. Jakkoliv je smutné když někdo skončí na ulici a musí se protloukat jak se dá, to ale nesnižuje to úsilí těch co každý den chodí vydělávat peníze aby domov neztratili. Stejně tak výše mzdy neurčuje obtížnost práce.

Pink tvrdí, že toto napsala sama. Údajně snad proto aby naštvala svého otce, který podporuje prezidenta Bushe. Není známo zda se jí to povedlo, ale určitě vzbudila rozpaky šéfů rádií. Nikdo si s ní o tomto songu nechtěl povídat a tak vznikla legenda o tom, že ho prezident Bush cenzuruje. To určitě. Pravda je spíše taková, že píseň nestojí za mnoho.

Pink sice není fiflena jako Paris Hilton, ale měla by se držet svých písní o pařbách a lásce. Tam nehrozí že se ztrapní.

Ostatně jak se zdá brzo bude do svého repertoáru přidat písničky o nevěrném manželovi a možná i rozvodu.

Žádné komentáře: