pondělí 8. října 2007

Událostník



Nejprve něco málo ze světa. Objevily se fotografie Anny Nicole Smith, údajně posmrtné. Nakonec se zjistilo, že byla jen zfetovaná.

Britney stále nevybojovala děti zpět. Což není divu, těžko se stane spořádanou matkou přes noc, jestli vůbec. A Pamela Anderson se znovu provdala. Tentokrát si vzala Ricka Salomona, který se "proslavil" sdílením lóže s Paris Hilton. Věru uvážlivá volba.

Z českých luhů a hájů.

Probíhá zuřivý souboj o malého Arthura Štaidla. Iveta ho nechce dát, Ladislav Štaidl zase posílá dopisy do novin, že co se to pohybuje za podivné lidi okolo Arthura.

Daniela Šinkorová opouští seriál Ordinace v růžové zahradě, protože jejímu milenci vadí, že tam má intimní scény s Petrem Rychlým. Evidentně slavní blbnou rychleji. Určitě to Daniela jako herečka zvládne a přesvědčí režiséry, že role jeptišky jsou pro ní jako dělané. Ještě teď nějaký ten film vůbec točit.

A abych nezapomněl, Sámer Issa konečně odhalil koho že miluje. A je to jako z Mrazíka. Nasťenku chce za ženu.

Kateřina Průšová, zase se podivila, že někdo prodá fotky jak kojí děcko. Nu já zase tvrdím, že u Verešové to zas tak divné není. Můžeme být rádi, že se zastavila u kojení.

Žádné komentáře: