neděle 19. srpna 2007

České krásky versus Juventus



Ano je to tak, další spojení české krásky a fotbalového klubu Juventus Turín. Po Aleně Šeredové, která okouzlila brankáře Buffona, uspěla i Veronika Vařeková. Bývalá manželka Petra Nedvěda byla viděna s Lapem Elkannem, který jednou bude řídit automobilku Fiat. (i když, to tak jisté není)

Deník Aha si klade otázku jak vztah bude dál pokračovat,

Je ale otázkou, jak vážně to jeden z nejžádanějších a nejbohatších mužů Itálie s olomouckou rodačkou myslí. Lapo je proslulý svými milostnými avantýrami – v posteli měl např. i hollywoodskou herečku Lindsay Lohan, modelku Elisabettu Canalis či Barbaru Feltus, exmanželku tenisty Borise Beckera. Před třemi lety se dokonce spekulovalo o jeho sexuální orientaci, když se spolu s transsexuálem Linem B. předávkoval kokainem.

To není zas taková záhada. Nemyslí to s ní vůbec nijak, prostě si může užít tak si užívá. Spíše by mě zajímalo co tím sleduje Veronika Vařeková. Chce se být jako Lindsay Lohan, u které se ví, že dostat ji mezi cejchy není až tak těžké?

Asi za to může sluníčko, jinak se dá velmi pochybovat o soudnousti oloumoucké rodačky. Huř už si asi vybrat nemohla, jedině snad kdyby zvolila toho transsexuála.

Žádné komentáře: