pondělí 27. srpna 2007

VyVolení 3 - první obyvatel


Prvním obyvatelem, pokud nepočítame hmyz, se stal Julius. Uvidíme tedy co předvede. Na obrazovce vypadal jako kdyby vyhrál ve Sportce.

Julius je tedy jasný, a co další kandidáti? Máme tu další várku. Tentokrát vyloženě dívčí souboj.

První je Daniela Jochcová. Danča je z Ostravy. Má ráda historii a ráda jezdí na koni. Pracuje jako servírka a lidi co chodí do hospody bere jako štamgasty. A do vily jí žene strach.

S ní to bude mít štáb ohromně jednoduché. Stačí jet podle Hitchcocka a Danče nebude ani chodit spát. My u televize budeme mít nepřetržitou show a Danča jeden velký horror. Oceňuji ale slogan na konci medailonku. To by nějaký hlas přinést mohlo.


Druhá je Kateřina Gajdová. Kateřina je servírka z Brna. Do vily se chystá kvůli touze a to ne ledasjaké Touha být slavná a úspěšná.

Řekl bych, že zůstane jen u té touhy. I když jsem tvůj medailonek viděl doslova před pár minutami nemůžu si pořádně rozpomenout čím že to chceš zaujmout.

Třetí je Veronika Fasterová. O Veronice jsem už psal. A i když by se do vily nedostala, tak se o ní ještě psát bude. Její modeling je často úplně bez šatů a to z ní dělá favoritku na vyhledávání na Internetu. Na Veronice je také pozoruhodné že tvrdí, že je stále panna.

Veronika se ve vile chce zviditelnit a zažít něco neobvyklého. Tak na zviditelnění už pracuje dlouho a neobvyklé zážitky může zažít i mimo vilu, třeba například když ji navštíví hygienik na jejím stánku se zmrzlinou. Brát kornout do ruky, kterou předtím brala peníze...to snad naposledy někdy ve středověku, ne?


1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

Ty si asi fakt kretén. Hovno o verče víš a já osobně ji moc dobře znám. Fakt nechápu závist lidí, jako seš ty!