úterý 28. srpna 2007

Taťána Kuchařová se bojí Gera?


Richard Gere přijede do Česka propagovat svůj nový film. A když už tu bude zatoužil setkat se s Taťánou Kuchařovou. A Taťána s ním nechce být sama, není jí to prý příjemné.

Nevim, jestli je Gere takový zpustlík, který pozve holku na večeři a poté se ji pokusí provést nějaké nechutné věci. Chudák holka, aby si nosila v kabelce bejkovec, protože nikdy neví minuty kdy ji Richard Gere pozve na večeři.

Myslím, že pravda je prozaičtější než se může zdát. Richard prostě jede propagovat, no a když už máme tu Miss World proč ji nepozvat. Jistě to pak bude o to spíše v novinách. Určitě nemá v úmyslu hledat druhou Pretty Woman. Protože to by bylo opravdu nepatřičné spojovat vítězky Miss a holky lehčích mravů!

1 komentář:

Anonymní řekl(a)...

no já být na jejím místě, tak pozvání určitě přijmu. Richard Gere je velice intelektuální člověk a rozhodně si nemyslím, že by se při večeři s ním a bez třetí osoby měla něčeho bát. možná si o sobě myslí, že už je taková hvězda, aby mohla v klidu odmítat pozvání takových osobností jako je Richard Gere. tímto ovšem nechci Taťánu hanit ani tvrdit, že takováto pozvání se musí každopádně přijmout