úterý 21. srpna 2007

Rozhovor s Kateřinou Sokolovou


Zdroj revue.idnes.cz

Server revue.idnes.cz publikoval dnes rozhovor s naší uřadující Miss ČR. Doporučuji k přečtení, jelikož jsou tam odhaleny některé životní pravdy. Některé z nich vybírám:

* Proč ty vztahy čerstvým miss nevydrží? Je chyba v partnerech, nebo spíš v těch dívkách?
Je to půl na půl. Holky se jako miss dostanou do jiné společnosti, začnou se kolem nich točit muži, kteří mají na kontech miliony, a z toho se jim mnohdy zatočí hlava. Ale změní se i ti kluci, začnou nepřiměřeně žárlit. Chápu, že to pro ně není jednoduché, ale aby ten vztah vydržel, musí být hodně tolerantní.

Aha, tady je zakopán pes, začnou se točit muži s konty. Dál se dozvídáme, že:
* Vám muži s tučnými konty také imponují? Upřímně, neznám totiž miss, která by si za životního partnera vybrala třeba automechanika.
Na peníze neberu takový ohled. Určitě je super, když je muž schopný vás zabezpečit, ale důležitější pro mě je, jaký je.

Takže automechanici do fronty a zvěte Miss na rande. Otázkou spíše je jestli si může automechanik dovolit mít doma Miss ČR. Protože nic není snadné

* Další důležitá změna ve vašem životě je samostatné bydlení. Jaké to je, když osmnáctiletá dívka nemusí rodičům hlásit odchody a příchody?
Je to skvělé! Ze začátku jsem z toho měla strach, nevěděla jsem, jak budu zvládat všechny ty práce, jako je vaření, praní, žehlení. Jak se vyznám ve všech těch složenkách. Ale je to bez problémů a vím, že takhle chci bydlet napořád. Rychle jsem si zvykla na ten komfort, že si můžu dělat, co chci kdy chci.

Jak vidíte mít doma Miss ČR může být stresující, není jisté že nebudete na všechno sám. Ono čert vem to praní a žehlení, ale zápasit se složenkama to už je opravdu na pováženou. Ještě štestí, že Kateřina myslí na budoucnost a chce se vystudovat mezinárodní vztahy nebo cestovní ruch. A nebo mezinárodní obchod! To je vcelku rozumné a nadělá to méně škody než plán současné Miss World stát se diplomatkou. V prvním případě maximálně někdo zkrachuje, nebo neodjede na dovolenou. Ve druhém bychom taky mohli jít válčit.

Žádné komentáře: