pátek 24. srpna 2007

Zvětšit či zmenšit, to je to, oč tu běží


Jde o prsa. Jak se zdá mezi celebritami v Česku je moderní nechat si zvětšit prsa. Nejdříve přišli na řadu vítězky Miss ČR Kateřina Průšová, Diana Kobzánová, také moderátorka Kateřina Hamrová. (Ta se snimy chlubila za hranicí dobrého vkusu).
A mezi zatím posledními je Kateřina Langerová a Hana Mašlíková (ta má pro ně dokonce jména!! ). Seznam by mohl být delší až mám pocit, že poslat je všechny do nějakého udolí tak máme vlastní Silicon Valley .

Dneska přišla zpráva která mnohé pány zarmoutila. Jenna Jameson si nechala silikony odstranit. Prý se za ně styděla na pláži a tak se rozhodla je dát pryč. S jejich odstraněním přišlo i rozhodnutí vzdát se porna. Tedy ne že by se Jenna vzdala své webové stránky, ale už nebude natáčet nové filmy pro dospělé. Upřímně si myslím, že je to moudré rozhodnutí protože v maskérně by trávila čím dál tím více času. Inu to chce umění, odejít včas.

Jsem zvědav, zda k podobnému názoru dospějí i české krásky. Zatím si slibují od nových prsou víc práce a nevypadá to že by se za ně styděli. Uvidíme za pár let.

Žádné komentáře: